Asfaltta Yeni Hedef

Ankara Çankaya Belediyesi asfalt sezonunun açilmasiyla çalismalarina hiz verdi. Pandemi sürecine ragmen çalismalarini aksatmayan Çankaya Belediyesi, program dahilinde sokaklari asfaltliyor.

Asfaltta Yeni Hedef
Ilçede yer alan 123 mahallede asfalt çalismalarini sürdüren Çankaya Belediyesi 1 milyon insanin yasadigi Ankara’nin merkezi Çankaya’da vatandaslara hizmet götürmek için var gücüyle çalisiyor.

Yakupabdal Mahallesinde kendi mülkiyetinde yer alan asfalt üretim merkezinde kendi isçisi ile ürettigi asfalti ilçenin sokaklarinda kullanan Çankaya Belediyesi, Dikmen ve Cebeci bölgelerinde asfalt çalismalarini sürdürüyor.

Geçen yil ilçenin her noktasinda kullandigi 70 bin ton asfaltla hedeflerini asan Çankaya Belediyesi Çankaya’da asfaltsiz sokak birakmamak için kollari sivadi. Belediye bu sezon Çankaya sokaklarina toplamda 145 bin 500 ton asfalt serecek.

Çankayalilar her seyin en iyisine layik

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden Çankaya’nin çehresini degistirecek yatirimlara imza atan ve halkin tercihi ile rekor oyla baskanlikta ikinci dönemini yasayan Çankaya Belediye Baskani Alper Tasdelen, “Pandemi sürecini bahane etmeyerek hizmetlerimize devam ettik. Çankayalinin her seyin en iyisine layik oldugunu düsünerek gerçeklestirdigimiz yatirimlarimizla ilçemizin çehresini degistirdik ve degistirmeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA