Akar'dan Ünye-Akkus Yoluna Destek

Ordu’nun Ünye Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Irfan Akar, Akkus ilçesinde bulunan üyeleriyle bir araya gelerek istisarelerde bulundu.

Akar'dan Ünye-Akkus Yoluna Destek
Akkus ilçesinde bulunan odaya kayitli tüm meslek grubundaki üyeler ile bir araya gelen Baskan Akar, üyelerine her konuda destegini yineleyerek sorunlarin çözüme kavusmasi için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapti.

"Ünye- Akkus yolu ticaret için önemlidir"

Düzenlenen program sonrasi konusan Ünye Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Irfan Akar, "Bizim burada ki amacimiz sehirler arasi istisareleri saglamak, Ünye-Akkus arasindaki turizm ve ticareti gelistirmektir. Yol bizim en büyük önceligimiz ve yol olmazsa olmazimizdir. Akkus- Niksar yolunun daha modern bir yol olmasi gerekiyor. Bizim bu toplantilardaki amacimiz artik esnafimizin is adamimizin ufkunu açmak çesitli istisareler yapmaktir. Bizim gayemiz sanayi ye ham madde üretimi degil. Bizim gayemiz buradaki insanlarin bir araya gelip fabrika kurup dünyaya daha güzel daha modern ürünler üreterek e-ticaret yapip daha fazla katkida saglamasidir. Disarida yasayan Akkuslularin tekrar bölgeye gelip bölgede istihdam etmesi tek derdimizdir. O yüzden biz üzerimize düseni yapmaya haziriz. Disaridan is insanlarimiz gelsin ve orman ve hayvancilikla ilgili istihdam alanlari kursunlar. Hatta birkaç arkadasimiz bir araya geldi. Hayvancilik ile ilgili tesis kuruyorlar. Ayni sekilde ormancilikla ilgili yari mamul ürünleri üretip dünyaya satilirsa buranin istihdam ve gelismesine önemli katki sunacakti" dedi.

Programda konusan Akkus Belediye Baskani Isa Demirci ise," Biz bölgemizin istihdam ve kalkinabilir potansiyelini Akkuslu esnaflarimizla bir araya gelerek Baskan Akar’in önderliginde görüsme gerçeklestirdik. Tabii, bölgemizde yatirim ve istihdamin önemini bir kez daha vurgulayarak yatirimcilarimizi her zaman ilçemize davet ediyoruz. Burada önemli olan kalkinmasini her zaman düsündügümüz sehrimizdir" diye konustu.

Kaynak: İHA