Açik Havada Yoga Etkinligi

Tepebasi Belediyesi’nin fiziksel, zihinsel ve ruhsal bir ögreti olarak kent halki ile bulusturdugu yoga etkinlikleri, açik havada yogun katilim ile devam ediyor.

Açik Havada Yoga Etkinligi
Açik havada gerçeklestirilen yoga egitimleri de kent sakinlerinin katilimi ile sürüyor. Vatandaslar, uzman egitmenler gözetiminde ve koronavirüs tedbirleri esliginde gerçeklestirilen yoga egitimlerine katilmaktan memnun olduklarini belirtiyor. Vücut esnekligini ve dengesini artirmasinin yani sira stres ve nefes alisverisine katkilari ile de bilinen yoga egitimleri haftada iki gün düzenleniyor. Egitimler 19.00-20.00 saatleri arasinda Çamlica Mahallesindeki Toprak Dede Hayrettin Karaca Parki (çarsamba ve cuma) ile Uluönder Mahallesi’ndeki Muammer Uludemir Sanat Parki’nda (sali ve persembe) gerçeklestiriliyor.

Ayrica sabah egzersizleri Seker Mahallesi’ndeki Sehit Piyade Astsubay Soner Özübek Parki’nda (çarsamba ve cuma), Kumlubel Mahallesi Aydinli Sokak’ta bulunan parkta (pazartesi ve çarsamba) ve Batikent Mahallesi’ndeki Abdülcemil Kirimoglu Parki’nda (sali ve persembe) düzenleniyor. 09.00 - 10.00 saatlerinde gerçeklestirilen egzersiz programlari, uzman spor egitmenleri esliginde yapiliyor.
Kaynak: İHA