Baskan Osman Zolan, Çameli'de Hemsehrileriyle Bulustu

Büyüksehir ile birlikte Çameli ilçesinin büyük bir ivme kazanarak güzelligine güzellik eklendigine dikkati çeken Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, "Çamelimiz hak ettigini aldi. Her geldigimizde çok mutlu oluyoruz, hep birlikte hem Çamelimize hem de Denizlimize hizmet etmeye devam edecegiz" dedi.

Baskan Osman Zolan, Çameli'de Hemsehrileriyle Bulustu


Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Çameli Ilçesini ziyaret ederek, vatandaslarla bir araya geldi. Denizli Büyüksehir Belediyesinin ilçede hayata geçirdigi yatirim ve çalismalari inceleyen Baskan Osman Zolan, vatandaslarla kucaklasti. Ziyaret kapsaminda ilk olarak Çameli Belediyesini ziyaret eden Baskan Osman Zolan’a gerçeklestirdikleri ziyaret nedeniyle büyük bir memnuniyet duyduklarini ifade eden Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, bugüne dek ilçelerine gösterdikleri ilgi, alaka ve hizmetler nedeniyle Çameli halki adina Baskan Osman Zolan’a tesekkür ettiklerini söyledi.

Arslan, "Simdiye kadar Çamelimize yaptiginiz hizmetler destekler ve katkilar için Çameli halkimiz ve meclis üyelerimiz adina sizlere çok tesekkür ediyorum" diye konustu.

Büyüksehir ile birlikte Çameli ilçesinin büyük bir ivme kazanarak güzelligine güzellik eklendigine dikkati çeken Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, " Çamelimiz hak ettigi noktaya geldi. Tabii ki yapilmasi gereken daha isler var. Büyüksehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi olarak basta Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan olmak üzere tüm vatandaslarimizin destegini alarak hem Çamelimize, hem Denizlimize hizmet etmeye devam edecegiz" dedi.



“Çameli’ye her geldigimizde mutlu oluyoruz”

Denizli’nin Büyüksehir statüsüne kavusmasinin ardindan bir kirilma yasandigini dile getiren Baskan Osman Zolan, "Hem ilçe belediyesinin Çameli’nin bütün mahallelerine hizmet ediyor hale gelmesi, hem de Büyüksehir’in Çameli’ye ve tüm ilçelere hizmet ediyor hale gelmesi, gerçekten imkanlarin artmasiyla birlikte Çamelimiz Büyüksehir sisteminden çok büyük pay aldi, hak ettigini aldi" diye konustu.

Kaynak: İHA