Baskan Akin Çalismalari Yerinde Inceledi
Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Baskan Yardimcilari Firat Honaz, Ahmet Daskan ve Evren Erbas Ser ile birlikte kent genelinde ekipler tarafindan gerçeklestirilen çalismalari incelemelerde bulundu.

Baskan Akin ve baskan yardimcilari ayrica Yeni Mahalle Sebboy Sokak, Turgutlar ve Kurtulus Mahalleleri kesisimindeki Turgutlar Yolu ve Kurtulus Mahallesi Özgün Sokakta yapimi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan devam eden yol yenileme, Mustafa Kemal Mahallesi Nigbolu Sokaktaki yol açma ve bordür tasi döseme ile Samiye Nuri Sevil Ortaokulu’nda gerçeklestirilen istinat duvari yapimi ve parke tasi tamirati çalismalarini yakindan takip etti.
Çalismalarin ardindan açiklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin sunlari söyledi: “Turgutlu’muzun dört bir yaninda kendi imkanlarimizla sürdürdügümüz çalismalari yakindan takip ediyor, hemsehrilerimizle bir araya gelerek çalismalarimiz hakkinda degerlendirmelerde bulunuyoruz. Turgutlu’muz için gerçeklestirdigimiz tüm çalismalarin sonucunda vatandaslarimizin memnuniyetlerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Hayata geçirdigimiz tüm çalismalarla vatandaslarimizin çok uzun yillardir yasadiklari sorunlari ortadan kaldirmaya tüm gücümüzle devam edecegiz. Mutlu, huzurlu ve daha güzel bir Turgutlu’yu hep birlikte yaratiyoruz.”
