Faciadan Son Anda Kurtuldular
Antalya’nin Manavgat ilçesinde çikan yanginda tahliye edilen Yeniköy Mahallesi’nde aksam saatlerinde rüzgarin siddetini arttirmasiyla alevler dagi asti. Yapilan müdahalelerle mahalle yanmaktan son anda kurtarildi.

Facianin esiginden dönen mahalleye dakikalar sonra Muratpasa Belediyesi ekipleri ulasti. Belediye Baskani Ümit Uysal’in da eslik ettigi iki arazöz ve içinde su, ayran gibi temel ihtiyaç maddelerinin bulundugu 4 minibüs ve panelvan tipi araç bölgeye geldi. Baskan Uysal, mahallenin disinda bekleyen bölge sakinlerine “Geçmis olsun” dedi.
Devam eden yangin söndürme çalismalari hakkinda bilgi alan Baskan Uysal, mahalle muhtariyla bir süre konustu ve belediyenin iki arazözün buradaki söndürme çalismalarinda yer alacagini söyledi.
Belediye asevinden gelen minibüslerden biri de elektriklerin kesik oldugu mahalleye konuslandirildi.
