Isparta'da Köy Pazari Yenileniyor

Isparta Belediyesi köy pazari olarak bilinen alanda düzenleme çalismalarina devam ediyor. Bu kapsamda 40 yillik içme suyu hatlari yenilendi, belediyenin kendi üretimi olan begonit taslarla zemin dösemeleri yapiliyor, ardindan aydinlatma çalismalari gerçeklestirilecek.

Isparta'da Köy Pazari Yenileniyor
Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de çalisma yapilan köy pazarinda incelemelerde bulundu. Çelebiler Mahallesi Muhtari Adnan Tuncolu da pas tutan 40 yillik içme suyu hattinin degistirilmesinden dolayi duydugu memnuniyetini dile getirerek, mahalle sakinleri ve Ispartalilar adina Baskan Basdegirmen’e tesekkür etti.

“Pas tutmus su borularimiz degisti”

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, köy pazarinda bulunan esnafa ‘hayirli isler’ dileklerini iletti, esnafla sohbet etti. Baskan Basdegirmen’e eslik eden Çelebiler Mahallesi Muhtari Adnan Tuncolu da yapilan çalismalardan dolayi tesekkür etti. Muhtar Tuncolu, “Baskanim elinize saglik, pazar alanimiz güzellesti. 40 yildir degismemis, pas tutmus su borularimiz degisti. Küflü sulari içmekten, iki güne bir tamirat yapilmasindan kurtulduk. Hatlar yenilendi, elinize saglik Allah razi olsun. Vatandaslarimiz da bu konuda size tesekkürlerini sunuyor” dedi.

Esnaf da yapilan çalismadan dolayi duydugu memnuniyetini ifade ederken, “Baskanim tesekkür ederiz. Sizlerin sayesinde güzel bir alana kavusmus olduk” ifadelerinde bulundu.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de çalismalarda sona geldiklerini ve birkaç gün içerisinde pazarin hizmet vermeye baslayacagini söyledi.

Kaynak: İHA