Bilge Kagan Caddesi'ne Yeni Çehre

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin alt ve üst yapi çalismalarinin devam ettigi Bilge Kagan Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Bilge Kagan Caddesi'ne Yeni Çehre
Yenidogan ve Mevlana mahallelerinin baglanti noktasi olan Bilge Kagan Caddesi’nde devam eden çalismalari yerinde gören Baskan Yalçin, bölgede çok yönlü çalisma yürüttüklerini söyledi.

Bin 300 metre uzunlugundaki caddede asfalt, kaldirim ve refüj yenilemenin yani sira yürüyüs yollari, refüj agaçlandirmasi gibi isler yaptiklarini dile getiren Baskan Yalçin, ayrica KASKI tarafindan yagmur sularinin yeralti su kaynaklarina kazandirilmasini saglayan altyapi çalismasi yapildigini kaydetti.

Ayni anda yürütülen birçok isle Yenidogan Mahallesi’nin adeta çehresinin degismeye basladigini belirten Baskan Yalçin, çalisanlara kolayliklar diledi.

Baskan Yalçin, çalismalarla birlikte bir yandan ulasimin daha rahat ve konforlu olacagini ifade ederken diger yandan da bölgedeki Yasam Parki, Kasgarli Mahmut Parki, Mustafa Cemiloglu Parki ve Anneler Parki’ni birbirine baglayan bir Yesil Yol olusturulacagini ifade etti.

Baskan Yalçin ayrica çalismalar kapsaminda Bilge Kagan Caddesi ve Sehit Ali Örnek Sokak’a 500 agaç dikerek yesil alan miktarini artirdiklarini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA