Tusba Belediyesinde Bayramlasma

Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman, Kurban Bayrami dolayisiyla personeli ile bayramlastiktan sonra mesaiye basladi.

Tusba Belediyesinde Bayramlasma
Belediye hizmet binasi önünde düzenlenen bayramlasmaya; Tusba Belediye Baskani Salih Akman’in yani sira belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri ve belediye personelleri katildi.

9 günlük Kurban Bayrami tatilinin ardinda sabah saatlerinde mesainin baslamasiyla birlikte tüm personeliyle bayramlasarak geçmis Kurban Bayrami’ni tebrik eden Baskan Akman, personele mutlaka korona virüs asisi olmalari tavsiyesinde bulundu. Baskan Akman, “Arkadaslar, sizlerden tek bir ricam var. Asimizi olalim, olmayan arkadaslarimiz varsa onlari da asi olmalari için uyaralim. Özellikle son günlerde vaka sayisi hizla artiyor. Kendi sagligimiz için ilimizin ve ülkemizin gelecegi için asimizi olalim” dedi.

Personele, sosyal mesafe ile temizlik kuralina uymalari konularindan da uyarilarda bulunan Baskan Akman, “Yasanan vaka ve vaka ile yasanan temastan dolayi zaman zaman çok ciddi personel sikintisi çekiyoruz. Bu nedenle ister istemez isler aksiyor. Bu tür aksakliklarin yasanmamasi için her arkadasimiz üzerine düsen sorumlulugu mutlaka yerine getirmelidir. Tusba Belediyesi ailesinin üyeleri olan siz degerli çalisma arkadaslarimin Kurban Bayrami’ni tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde aileniz, çocuklariniz, torunlarinizla nice saglikli ve huzurlu bayramlar geçirmenizi diliyorum” seklinde konustu.

Baskan Akman, daha sonra tüm personeli ile bayramlastiktan sonra mesaiye basladi.

Ayrica personele kolonya ve seker ikraminda bulunuldu.
Kaynak: İHA