Çocuk Parki Tas Ocagi Oldu

Denizli’nin Buldan ilçesinde bulunan çocuk parkinin, Buldan Belediyesi tarafindan tas ve insaat atiklari ile doldurtularak kullanilamaz hale getirildigi iddia edildi.

Çocuk Parki Tas Ocagi Oldu


Buldan ilçesine bagli Turan Mahallesinde oyun gruplarinin bulundugu çocuk parki Belediye tarafindan istila edildi. Tas ve atik insaat malzemelerinin dolduruldugu park kullanilamaz hale gelirken, mahalle sakinleri bu duruma anlam veremediklerini dile getirdi. Normallesme sürecinin ardindan sosyallesemeyen çocuklar parkin istila edilmesinden dolayi eglenemezken, vatandaslar Buldan Belediyesi’nin enkazi kaldirmasi için çagrida bulundu.

Turan mahallesinde oturan çocuklar, Buldan Belediyesi’nin spor aktivitelerinin önüne geçtigini belirterek, “Pandemi nedeniyle sokaga çikma yasaklarinin sona ermesinin ardindan parkimiza geldigimizde bu manzarayla karsilastik. Yaklasik bir aydir parkimizda tas dolu. Oyun oynayacak yerimiz yok. Zaten parkimizda oyun gruplarinin çogu çalismiyor. Buldan Belediyesinden çocuk parkimizin temizlenmesini ve oyun gruplarinin yenilenmesini istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA