Canik'te Can Dostlari Tatilde De Unutmadi

Sokak hayvanlarinin ihtiyaçlariyla yakindan ilgilenen Canik Belediyesi, 9 günlük bayram tatilinde de onlari ihmal etmedi.

Canik'te Can Dostlari Tatilde De Unutmadi
Canik’te kurulan hayvan beslenme noktalarinin belediyenin ilgili birim çalisanlari tarafindan düzenli olarak takip edildigini belirten Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, 9 günlük bayram tatilinde de hayvanlarin bakiminin aksamadan devam ettigini dile getirdi.

Bayram tatili boyunca sokaktaki sahipsiz hayvanlarin beslenme ve bakimi ile yakindan ilgilendiklerini söyleyen Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, "Canik Belediyesi olarak bu durumu bir görevden ziyade vicdani bir sorumluluk ve insani bir hizmet olarak yapmaktayiz" dedi.

"Belediye olarak sokak hayvanlarindan da sorumluyuz. Onlarin bakimiyla ilgilenmek zorundayiz. Onlar bizim can dostumuz" diyen Baskan Ibrahim Sandikçi, "Bu bayram tatilinde de belediye personelimiz sokaktaki hayvanlarin gözetimini sürdürmüstür. Hepsine bu hassas tutumundan dolayi tesekkür ediyorum." seklinde konustu.

Sokak hayvanlarinin tedavisiyle ilgilenmek üzere belediyenin ihbar hattinin 7/24 hizmet verdigini söyleyen Baskan Sandikçi, duyarli vatandaslarin 444 55 90 numarali hattan hayvanlar için gerekli ihtiyaçlarin karsilanmasi ve veteriner hekimi hizmetinden faydalanabilmesi için irtibat kurabilecegini belirtti.

Her vatandasin sahipsiz sokak hayvanlari konusunda daha duyarli olmasi gerektigine vurgu yapan Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, "Hayvan haklari konusunda daha hassas olmamiz gerekmektedir. Onlar bizim merhametimizin göstergeleridir. Vatandaslarimizla, derneklerimizle, belediyemizle birlikte hayvanlarin hakkini gözetmemiz gerekmektedir" seklinde konustu.

Kaynak: İHA