Baskan Tahmazoglu, Çiftçilerle Ekti Çiftçilerle Topladi
Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, dagitmis oldugu kavun fidelerinin vermis oldugu meyveleri çiftçilerle birlikte topladi.

"Çiftçilerimize destegimiz sürecek"
Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, dagitilan fidelerin meyvesini görmekten büyük mutluluk duydugunu belirterek, “Sahinbey Belediyesi olarak bu yil ilk defa çiftçilerimize kavun, domates, patlican, biber, salatalik fidesi dagitimi yaptik. Toplamda 12 milyon 300 bin adet dagitmis oldugumuz fidelerin hasat zamani geldi. Daha önce salatalik, biber ve domates hasatti yapmistik. Simdide kavun hasatini gerçeklestirdik. Kavunlar hem cins, hem de tat olarak çok güzel çiftçilerimize bereketli bir kazanç diliyor, vatandaslarimiza afiyet olsun diyorum” dedi.
Baskan Mehmet Tahmazoglu ekili alan miktarinin verilen desteklerle yüzde dört yüz arttigini bundan sonraki süreçlerde de çiftçilerin yaninda olarak egitimler verilecegini sözlerine ekledi.
