Emniyet Genel Müdürü Aktas Malatya'da

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Malatya’da Kurban Bayrami sonrasi yogunluk yasanan karayollarinda trafik ekipleri ile birlikte denetim yapti.

Emniyet Genel Müdürü Aktas Malatya'da
Karayolu üzerindeki yol kontrol ve uygulama noktalarini ziyaret ederek Malatya-Elazig yol kontrol noktasina gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Vali Aydin Barus, Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Necmi Ince, Il Emniyet Müdürü Ercan Dagdeviren ve Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçaci tarafindan karsilandi. Elazig uygulama noktasinda yaklasik 8 bin 500 aracin kontrol edildigini, trafik kurallarina uyulmasi noktasinda sürücülere gerekli uyarilarin yapildigini, uygulama esnasinda yorgun oldugu tespit edilen sürücülerin de yasam tünelinde misafir edilerek dinlendirildigi bilgisini alan Aktas, uygulama kapsaminda durdurulan araçlardaki yolcularin geçmis Kurban Bayrami’ni kutlayarak, sürücü ve yolcularla sohbet edip ikramda bulundu. Çocuklara da çesitli hediyeler veren Aktas ve Vali Barus, sürücüleri emniyet kemeri takmalari ve trafik kurallarina uymalari konusunda uyardi.

Bayram boyunca herhangi bir sorun yasanmamasi, saglikli ve mutlu bir bayram tatili geçirilmesi için Emniyet Genel Müdürlügü nezdinde tüm il müdürlüklerinin gerekli hassasiyeti gösterildigi belirtildi. Ayrica Kurban Bayrami yogunlugu nedeniyle muhtemel trafik kazalarinin en aza indirilmesi, can ve mal kaybinin önlenmesi amaciyla tatil süresince büyük bir denetim seferberligi baslatildigi vurgulandi.
Kaynak: İHA