Baskan Tavli, Temizlik Isleri Personelleriyle Bulustu

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Temizlik Isleri Müdürlügü personeli ile kahvalti programinda bulustu.

Baskan Tavli, Temizlik Isleri Personelleriyle Bulustu
Temizlik Isleri Müdürlügü personelleri ile kahvaltida bir araya gelen Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, bayram tatili süresince gayretli çalismalarindan dolayi tüm ekibe tesekkür etti. Atatürk Parki Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvalti programinda konusan Baskan Tavli, “Kurban Bayrami süresinde ailenizle geçireceginiz vakitten fedakarlik yaparak sahada gösterdiginiz emeklerinizden ve gayretlerinizden dolayi hepinize yürekten tesekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Baskani Hüseyin Tavli ilk olarak, Firat Kalkani Bölgesi’nde yapilan hain saldirida sehit olan askerlerden dolayi Türkiye olarak aci yasadiklarini ifade etti.

Temizlik Isleri Müdürlügü personellerinin son derece önemli bir görev icra ettiklerini belirten Baskan Tavli, personellerin geçmis bayramini kutlayarak, “2020 yili kurbaninda pandemi nedeniyle kirsalda çok daha fazla kurban kesimi olacagini öngöremedigimizden dolayi bir miktar sikinti yasamistik. Ama bu Kurban Bayraminda tüm ekibimizle aldigimiz tedbirlerle, bayraminizdan da ödün vererek, ailenizle geçirmeniz gereken zamanlarda, sehrimize ve hemsehrilerimize zaman ayirarak temizlik konusunda yüksek bir memnuniyet sagladik. Emegi geçen sizlere yürekten tesekkür ediyorum. Allah hepinizden razi olsun. Sizin sahada yürüyüsünüz, davranislariniz belediyeyi baglamaktadir. Sizler bizim için kiymetlisiniz çünkü sahadaki temsilcilerimizsiniz, sahada her noktada sizler varsiniz. Belediyemizi ve bu milleti temsil ettiginizi asla unutmayin. Gayretli çalismalarinizdan dolayi sizlere tesekkür ediyorum. Isinizi layikiyla yapmaya çalistiginiza sahit oluyorum. Bizi sokakta güzel temsil eden bir ekipsiniz. Sizlerin derdi neyse bizimde derdimizdir. Sizleri aile bireyi olarak görmekteyiz. Her birinizden Allah razi oldun. Sizden tek istegimiz bizleri sokakta mahcup etmemenizdir diyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Ünye Belediyesi Temizlik Isleri Müdürü Civan Ikinci ise zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, desteklerinden dolayi Belediye Baskani Hüseyin Tavli’ya tesekkür etti.
Kaynak: İHA