Akçaabatlilar Vakfinda Yogun Mesai

Akçaabatlilar Vakfi Kurban Bayraminda yogun mesai yapti, Kurban Bayrami vesilesiyle memleketlerine gelen Akçaabatli gurbetçiler Akçaabatlilar Vakfi Genel Merkezini ziyaret ettiler.

Akçaabatlilar Vakfinda Yogun Mesai
Akçaabatlilar Vakfini, Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Baskani ayni zamanda Haliç Kongre Merkezi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Naci Topsakal, Çevre ve Orman Eski Bakani Osman Pepe, Sudan Büyükelçisi Doç. Dr. Irfan Neziroglu, Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, Çalisma Bakanligi Çalisma Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Bas, IBB Meclis Üyesi ve Is Adami Riza Özer, IBB Spor Akademisi Müdürü Osman Kalyoncu, Istanbul Avrupa Yakasi Akçaabatlilar Dernek Baskani Metin Akin, Paris Trabzonlular Dernek Baskani Bülent Cumur, Üsküdar Ensar Vakfi Baskani Ismail Sirin, Ankara Akçaabatlilar Dernek Baskani Ahmet Can Pepe, Üsküdar Akçaabatlilar Dernek Baskan V. Armatör Hüseyin Kocabas ve yönetim kurulu üyesi Sedat Kalyoncu, Akçaabatli is adamlari Atilla Berber, Halil Erol ziyaret etti.

Akçaabatlilar Vakfi Baskani Yasar Erbasaran, “Çaliskan ve üretken ekibimizle 2020 yilinin Subat ayinda göreve geldigimiz günden itibaren, pandeminin olumsuzluklarina ragmen, çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Akçaabatlilar Vakfimiz kurumsallasma ve vakif senedinde belirtilen amacina yönelik faaliyetleri icra etme bakimindan emin adimlarla ilerliyor. Vakfimiza gelenleri gördügümüzde, disarida yasayan vatandaslarimizin vakfimizin adini duydugunda büründükleri heyecani isittigimizde vakfimizin dogru yolda oldugunu anliyoruz. Akçaabatlilar Vakfi bütün Akçaabatlilarin vakfidir. Sadece burada yasayan Akçaabatli hemserilerimin destegiyle degil, Ülkemizde hatta Dünyanin bütün ülkelerinde yasayan Akçaabatli hemserilerimizin destegi ile Vakfimiz büyüyecek ve önemli islere imza atacaktir. Birlikten kuvvet dogar düsturu ile Vakfimizin kisa zamanda ve saglam adimlarla çok daha büyük ve faydali isler yapacagina inaniyorum. Simdiye kadar yapmis oldugumuz yardim ve faaliyetlerde bizlere destek olan Akçaabat Belediye Baskanimiza, Akçaabatli Bürokratlarimiza, Hayirsever is adamlarina ve tüm Akçaabatlilara tesekkür ediyorum. Bu vesileyle, geçmis dönemde Akçaabatlilar Vakfinda baskanlik ve yöneticilik yapanlara ve emegi geçen herkese sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA