Temizlik Ekipleri Bayram Boyunca Görev Basindaydi

Sahinbey Belediyesi, Kurban Bayrami dolayisiyla ilçe genelinde kurban satis ve kesim alani olarak belirlenen noktalarin temizlik çalismalarini tamamlarken, belediye ekiplerinin bayram boyunca 7/24 titizlikle yürüttügü temizlik çalismalari, vatandaslarin takdirini topladi.

Temizlik Ekipleri Bayram Boyunca Görev Basindaydi
Sahinbey Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri Kurban Bayrami’nin ilk gününden son gününe kadar vatandaslarin herhangi bir olumsuzlukla karsilasmamasi ve magduriyet yasamamasi için gece gündüz demeden çöp toplamanin yani sira temizlik ve dezenfekte çalismalarini da yapti.

“Bayram boyunca ekiplerimiz görev basindaydi”

Kurban Bayrami süresinde gece ve gündüz olmak üzere çift vardiya seklinde çevre temizligi yapilarak çöplerin toplandigini belirten Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Paylasmanin dayanismanin, birlik ve beraberligin en güzel örneklerinin sergilendigi bir Kurban Bayramini daha geride birakmis bulunuyoruz. Belediyemizce; hemserilerimizin bayramlarini en güzel sekilde geçirmeleri için azami gayret gösterilmistir. Kurban Bayrami süresinde Belediyemizin Temizlik Isleri ekipleri gece gündüz demeden, kurban atiklari toplayarak vatandaslarimizin huzurlu bir bayram geçirmeleri saglanmistir. Bu vesileyle bayram süresince özveriye çalisan Belediye ekibimizi tebrik ediyor, bizlere destek olan hemserilerimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA