Büyükçekmece'de Örnek Dayanisma

Büyükçekmeceli hayirseverlerin, Büyükçekmece Belediyesi araciligiyla yaptigi kurbanlik bagislari belediye ekipleri tarafindan ihtiyaç sahibi 600 ailenin evlerine dagitildi.

Büyükçekmece'de Örnek Dayanisma
Büyükçekmece’de her bayramda oldugu gibi bu Kurban Bayrami’nda da örnek bir dayanisma yasandi. Büyükçekmece Belediyesi araciligiyla yaptigi kurbanlik bagislari belediye ekipleri tarafindan ihtiyaç sahibi 600 ailenin evlerine dagitildi.

“Bayrami ’bayram’ yapmamiza vesile oldunuz”

Büyükçekmeceli hayirseverlerin yapmis olduklari bagislarla alinan kurbanliklar Islami kurallara uygun ve hijyenik bir ortamda kestirilerek Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü tarafindan ihtiyaç sahibi oldugu belirlenen vatandaslarin evlerine dagitildi. Büyükçekmece’de yasanan dayanismanin her anlamda örnek oldugunu belirten Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün sunlari söyledi: “Her bayramda oldugu gibi bu Kurban Bayrami’nda da kurbanliklarini belediyemize bagislayan hayirsever vatandaslarimizin destekleriyle, yüzlerce dar gelirli ailemizi sevindirdik. Kurban bagisinda bulunarak, bayrami ’’bayram’’ yapmamiza vesile olan tüm hayirseverlere yürekten tesekkür ediyorum. Allah kabul etsin”.
Kaynak: İHA