Baskanlardan Dayanisma Örnegi

Malatya’nin Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ile Darende Belediye Baskani Isa Özkan, Akçadag Dayanisma Dernegini ziyaret ederek, Malatya’nin bütün alanlarda kalkinmasi ve gelismesi adina yapilmasi gerekenler üzerine fikir alis verisinde bulundu.

Baskanlardan Dayanisma Örnegi
Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarini ifade eden Akçadag Dayanisma Dernegi Baskani Murat Maskar, “ Bizim ortak amacimiz Akçadag’dir. Akçadag’imizin sorunlarini ve sikintilarini çözüme kavusturmak için ciddi gayretler gösteriyoruz. Mikro milliyetçilik yerine makro milliyetçilik yaparak sadece ilçemizdeki Akçadag’lilari degil Malatya’nin dört bir tarafinda yasayan Akçadag’lilari ve tüm vatandaslarimizi kucaklayan bir dernek olma noktasinda azami gayret içerisindeyiz. Yesilyurt Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Çinar ile Darende Belediye Baskanimiz Sayin Isa Özkan ve beraberindeki heyeti dernegimizde agirlamaktan onur duymaktayiz” diye konustu.

Darende Belediye Baskani Isa Özkan da, dernek faaliyetlerinin kentlerin gelismesinde önemli bir araç oldugunu ifade etti

Akçadag Dayanisma Dernegiyle verimli ve güzel bir görüsme yaptiklarini vurgulayan Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ise “ Akçadag’in birlik ve beraberlik ruhuna yakisan, Akçadag’in menfaatini ön planda tutup, bu sirin ilçemizin gelecekte daha iyi yerlerde olmasi için güzel bir ekip kuruldugunu görmek hepimizi mutlu ediyor. Dernek baskani ve yönetim kurulunun gayret ve çabalarini takdirle karsiliyoruz. Yönetim Kurulunun aktif ve dinamik çalismalarini yakindan takip ediyoruz. Alaninda deneyimli, toplumun nabzini bilen çok kiymetli insanlarin yer aldigi yönetim kurulunun yapacagi çalismalar ve projeleri üzerine fikir alis verisinde bulunduk. Dernek Baskanimizin ciddi gayretleri var, bizler onlarin her türlü projesine ve hizmetlerine destek olmaya haziriz. Bizi güçlü tutan; istisare kültürüdür. Katilimci ve çözüm odakli belediyecilik anlayisimiz gerekliliklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bizler Malatya’nin her noktasini seviyoruz, Akçadag Dayanisma Dernegimiz ile de ortak projelerde yer almaktan büyük memnuniyet duyariz. Birlikte hareket ederek Malatya’mizin bütün yasam alanlarini güzellestirmeye ve gelistirmeye devam edecegiz. Malatya hepimizin, Akçadag’da, Yesilyurt’ta, Battalgazi’de ve diger tüm yerlesim alanlarimizin hepsini seviyoruz ve kucakliyoruz. Önemli olan Malatya’nin gelismesi ve ilerlemesidir. Birlikte hareket edersek, birlikte projeler üretirsek üstesinden gelemeyecegimiz hiçbir is yoktur. Basarinin temelinde dayanisma vardir, Allah’a sükürler olsun ki o ruha ve kültüre sahibiz. Insallah bundan sonra basarili hizmetlerimizin sayisini hep birlikte çalisarak artiracagiz. Dernek Baskanimiza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize çalismalarinda üstün basarilar diliyorum. Yapacaklari projeler ve hizmetlere her türlü destegi ve katkiyi vermeye haziriz. Malatya’ya, Yesilyurt’a ve Akçadag’a fayda saglayacak bütün faaliyetlerde birlikte çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA