Ünal'dan Flulu Resme Tepki

Safranbolu TSO Meclis Baskani Cengiz Ünal, bayramlasma programinda ilçe protokolünün yer aldigi fotograf karesinde kendisini flulayan internet sitesine tepki gösterdi.

Ünal'dan Flulu Resme Tepki
Kurban Bayrami dolayisiyla Safranbolu’da gerçeklestirilen bayramlasma programinda ilçe protokolü Asmalatinda bayramlasmisti. Törene ait fotograf karelerinin haber amaçli olarak paylasilmasinin ardindan Karabük’te yayin yapan yerel bir internet sitesi TSO Meclis Baskani Cengiz Ünal’in yüzünü flulayarak servis etmesi tepkilere neden oldu.

TSO Meclis Baskani Cengiz Ünal, Kaymakam, Belediye Baskani ve Ak Parti ilçe baskani ile birlikte yer aldigi fotograf karesinde kendisinin kasitla flulayan internet sitesi yöneticilerine tepki göstererek, yapilanin etik disi oldugunu söyleyerek tepkisini ortaya koydu.

Yapilanin etik disi oldugunu kaydeden Ünal, “ Insana sayginiz yoksa temsil ettiginiz kuruma sayginiz olsun. Ilçe protokolünün ile birlikte yer aldigimiz bir karede kendi ihtiras ve öfkelerine karsi böylesi ucuz islerle ugrasmalari bizi degil asil kendilerini küçük düsürür” dedi.

Kaynak: İHA