Traktör Römorkunu Havuza Çevirdiler

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde sicaktan bunalan amca ve yegenleri serinlemek için traktör römorkunu havuza çevirerek serinledi.

Traktör Römorkunu Havuza Çevirdiler
Düziçi ilçesi Uzunbani Mahallesi’nde çiftçilikle ugrasan Aykut Yigit, pandemiden dolayi yegenlerini denize götürmek istemedi. Serinlemek için deniz ve göl olmayinca, yegenlerinin istegini geri çevirmek istemeyen Yigit, ilginç bir çözüm buldu. Evlerinin önünde duran traktör römorkunu su sizdirmamasi için çadir branda ile kapladi. Ardindan römorku suyla dolduran Yigit, yegenleri için bir havuz olusturdu. Hissedilen sicakligin 40 dereceyi gördügü ilçede römorktan yapilma havuza giren çocuklar keyifli anlar geçirdi.

Çocuklari mutlu etmek için traktör römorkunu havuza çevirdigini belirten Aykut Yigit, “Çocuklar bizi denize götür dedi.

Biz de pandemiden dolayi gitmek istemedik. Çocuklari mutlu etmek için kendi çabalarimizla römorka çadir çektim su doldurdum. Böyle bir sonuca vardik. Bu senlik bayram sonuna kadar böyle devam edecek” diye konustu.

Havalarin sicak olmasindan dolayi amcalarinin römorka su doldurdugunu ifade eden çocuklar da, deniz ve göl olmadigindan dolayi amcalarinin böyle bir çözüm buldugunu söyledi.

Kaynak: İHA