Mustafakemalpasa'da Hayirda Yaris Rekoru!

Mustafakemalpasa Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine hizmet veren As Evi ve yine ihtiyaç sahiplerine ulastirmak için baslattigi kurbanini paylas kampanyasi hayirseverlerin yogun destegi sayesinde bayramin birinci gününde 2 ton kurban payi ile rekor kirdi.

Mustafakemalpasa'da Hayirda Yaris Rekoru!


Hayirda yarisan Mustafakemalpasalilar çig gibi büyüyen kampanyaya yogun ilgi gösterirken daha ilk günden 42 küçükbas canli kurbanlik ve yaklasik 2 ton kurban payi ile ihtiyaç sahiplerine destek verdi.

Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar, hayirsever vatandaslarin yaptigi bagislarin ihtiyaç sahibi ailelere ulastirilacagini ifade ederek kampanyaya olan ilginin geçen yila oranla daha fazla arttigini söyledi.



Baskan Kanar, canli olarak teslim edilen kurbanliklarin kesim isleminin Asevi bünyesinde bulunan kesimhanede Islami usullere ve hijyen kurallarina uyularak veteriner ve gida mühendisi gözetiminde gerçeklestigini belirterek soguk hava depolarinda muhafaza edildigini dile getirdi.

Mustafakemalpasa halkinin paylasimci ve fedakar olduguna vurgu yapan Baskan Mehmet Kanar, "Iyi ki Asevini kurmusuz. Çok huzur buldugum, mutlu oldugum hizmetlerimden bir tanesi asevini açmak oldu. Desteklerin artarak devam etmesini rica ediyorum. Islam alemi ve halkimizin kurban Bayramini tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA