LG Ceilingfan Ile Dogal Serinlik

LG CeilingFan’in tasarimi, oda içerisindeki kör noktalari ortadan kaldirarak, tüm alana esit, serin bir hava iletiyor.

ISTANBUL – LG CeilingFan, verdigi dogal ve yumusak serinlikle yaz sicaklarina ferah bir mola vermek isteyenlerin tercihi oluyor.

LG’den yapilan açiklamaya göre, özel dizayna sahip kanatlari sayesinde daha genis bir alanda, daha yumusak ve serin hava akimi saglayan LG Ceiling Fan, tek basina dogal serinlik saglamak için kullanildigi gibi, klima ile birlikte, klimanin sagladigi ekstra serin havayi daha genis alana yaymak için de kullanilabiliyor.

LG CeilingFan’in tasarimi, oda içerisindeki kör noktalari ortadan kaldirarak, tüm alana esit, serin bir hava iletiyor.

Tüketicilere adeta serin bir ormandan gelen ferah havayi sunan LG CeilingFan, güçlü motoru ve essiz tasarima sahip kanatlariyla üstün hava akisi sagliyor, kullanildigi alandaki hava kalitesini artiriyor.

Tüketicilerin konforunu artiran LG CeilingFan, özellikle sicaklar nedeniyle uykusuz kalinan gecelere de çare oluyor.

LG CeilingFan’in baska hiçbir vantilatörde bulunmayan uyku modu tüketicilere ter ve nemle bogusmak zorunda kalmadan rahat ve huzurlu bir uyku sagliyor.

Son derece sessiz çalisan, bükülmeye ve paslanmaya karsi dayanikliligi ile uzun yillar kullanim imkani saglayan, kullanicilarin ThinQ uygulamasi ile diledikleri yerden, diledikleri zaman kontrol edilebildigi LG CeilingFan sik tasarimiyla da her ortama uyum sagliyor.

Kaynak: AA