Istanbul'da Polis Ekiplerinden Bayram Denetimi

Polis ekipleri, Kurban Bayrami nedeniyle Besiktas’ta araçlara yönelik denetim düzenledi. Denetimlerde, araç muayenesi eksik oldugu için ceza kesilen sürücü, “Dalginligimiza geldi, bu da bize ders olsun” dedi.

Istanbul'da Polis Ekiplerinden Bayram Denetimi
Kurban Bayrami dolayisiyla polis ekipleri, Istanbul’un farkli noktalarinda araçlara yönelik denetim düzenledi.

Besiktas Meydani’nda düzenlenen denetimlerde ekipler, araçlari durdurarak sürücülerin belgelerini kontrol etti. Araçlardaki vatandaslara sosyal mesafe ve maske konusunda uyarilarda bulunan polis ekipleri, belgeleri eksik olan sürücülere cezai islem uyguladi.

"Denetimlerden mutluyum"

Denetim yapilmasinin iyi oldugunu söyleyen Serra Tasçi, “Trafikte sorunlu insanlarin da oldugunu biliyoruz. En azindan polis denetimleri sayesinde daha dikkatli sürmeye devam ediyorlar. Denetimlerin sik olmasindan dolayi gayet mutluyum. Biraz önce E-5’ten geliyorduk, yollarin bos kaldigini düsünüp asiri hiz yapanlar var. Bu sekilde denetimler yapilmasi daha iyi oluyor bizim için” ifadelerini kullandi.

Aracinin muayenesi eksik oldugu için ceza kesilen Tolga Keçik, “Dalginligimiza geldi. Muayene eksikmis. Memur bey de sag olsun onu hatirlatti bize, 314 TL ceza ödeyecegiz. Bizim dalginligimiz, bu da bize ders olsun” seklinde konustu.

Azmi Nalbantoglu ise, “Denetimler basarili. Istanbul baya bos. Herkes memleketine, bayram tatiline gitmis herhalde. Baya rahat trafik” diye konustu.

Kaynak: İHA