Haymana'da Damat Dehseti

Ankara’nin Haymana ilçesinde yasanan kavgada damat, kayinpederini ve kavgayi ayirmaya çalisan arkadasini vurarak öldürdü.

Haymana'da Damat Dehseti
Edinilen bilgiye göre, Haymana’nin Yurtbeyli Mahallesi’nde yasanan olayda, damat Özkan G., tartistiktan sonra babasinin evine giden esini almak üzere arkadasi Burhan Koyuncu ile birlikte kayinpederi Ahmet Meral’in evine gitti. Yasanan tartismanin büyümesi üzerine Özkan G. pompali tüfekle kayinpederi Ahmet Meral’i vurdu. Daha sonra kayinvalidesi Türkan Meral’e ates etmek isteyen damat, araya giren arkadasi Burhan Koyuncu’yu vurdu. Burhan Koyuncu’danh seken saçmalar da kayinvalidesi Türkan Meral’e isabet etti.

Pompali tüfekten çikan saçmalarla vurulan Ahmet Meral, köylüler tarafindan Haymana Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda hayatini kaybetti. Özkan G.’nin silahindan çikan saçmalarin isabet ettigi Burhan Koyuncu da tedavi altina alindigi hastanede hayatini kaybederken, kayinvalide Türkan Meral’in durumunun iyi oldugu ögrenildi. Damat Özkan G., jandarma tarafindan gözaltina alindi. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA