Usak'ta Helikopter Destekli Trafik Denetimi Yapildi

Usak Il Jandarma Komutanligi ekipleri, Kurban Bayrami kapsaminda helikopter destekli trafik denetimi gerçeklestirdi.

Kurban Bayrami tatili nedeniyle Il Jandarma Komutanligi ve Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, kentteki birçok uygulama noktasinda trafik denetimi gerçeklestiriyor.

Usak-Izmir ve Usak-Ankara kara yollari basta olmak üzere birçok noktada ekiplerin sürdürdügü denetimlere helikopterle de havadan destek veriliyor.

Aydin Filo Komutanligi'na bagli bir helikopter, D300 kara yolu basta olmak üzere ana arterler üzerinde kontrol uçusu gerçeklestirdi.

Uçusta Usak Il Jandarma Komutani Albay Murat Kiliç ve Il Emniyet Müdürü Vekili Hakan Ülkü ile Bölge Trafik ve Denetleme Sube Müdürü Mehmet Büyükarikaya da incelemelerde bulundu.

Havadan tespit edilen ihlaller ve trafik yogunlugunun yasandigi bölgeler telsiz araciligiyla kara ekiplerine bildirilip gerekli islemler yapildi.

Kaynak: AA