Sertap Erener Üçte Üç Yapti

Türk popunun Eurovision tescilli yildizi Sertab Erener, Kerkisolfej yaz konserleri kapsaminda bayramin ilk günü Bodrum Antik Tiyatro’da muhtesem bir konsere imza atti.

Sertap Erener Üçte Üç Yapti


Ünlü sanatçi Sertab Erener, Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde hem costu hem de costurdu. Biletleri günler öncesinden tükenen etkinlikte seyircilerini, "Bu yil benim üçüncü konserim ve bir kaç gün önce yasadigim heyecani tarif etmem imkansiz. Insan 40 yildir sarki söylüyor olsa bile, onun üzerine çalismayinca kimligini unutuyor. Ama bugün kendimizdeyiz. Ben kendimi en son elimde bez ev siliyor olarak birakmistim. O yüzden sükürler olsun ki sizlerle birlikteyiz. Konser boyunca kendinizi koruyun, maskelerinizi ne olur çikarmayin. Sizi çok özledim, yeniden hos geldin Bodrum’’ sözleri ile selamlayan güzel sanatçi, geçmisten bugüne olusturdugu özel repertuvar ile misafirlerine unutulmaz bir yaz aksami yasatti.

Çevreye duyarli çagri

Konserinin finaline dogru konser alanini dolduranlardan özel bir ricada bulunan Sertab Erener, ’’Belediyede çalisan çok yakin arkadasim var. Bakin çöp toplayanlarin bir derdi var. Ne olur elinizdeki çöpü, sisenizi küçük bir torbaya alip buradan tertemiz ayrilirsaniz çok mutlu olurum. Bu aksam bir sasirsinlar" diyerek çevreci bir çagrida bulundu.

"40 yillik Bodrumlu gibiyim"

Pandemi dolayisiyla Bodrum’a yerlestigini de ifade eden güzel sanatçi, ’’Yirmi yil önce arkadaslarimin tavsiyesi ile bir yatirim yapmistim. Pandemi basladigindan beri Bodrum’dayim. Tüm samimi dostlarim da burada. Artik sizlerden biri sayilirim’’ sözleriyle kendini kirk yillik Bodrumlu gibi hissettigini dile getirdi.

Yaklasik iki saat süren konser performansini alkislar esliginde noktalayan Sertab Erener, sahneden seyircilerin tezahüratlari esliginde indi.
Kaynak: İHA