Sarkici Yesim Salkim Bodrum'da Konser Verdi

Mugla'nin Bodrum ilçesinde, "Bodrum Belediyesi Kale Konserleri", Yesim Salkim ve Bade Derinöz konseriyle basladi.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal Isleri Müdürlügünün, Kültür ve Turizm Bakanligi katkilariyla ve bazi firmalarin destekleriyle düzenledigi ücretsiz halk konserleri, Yesim Salkim ve Bade Derinöz'ün Bodrum Kalesi Kuzey Hendegi'nde sahne almasiyla basladi.

Bodrum Belediyesi Baskan Yardimcisi Hüseyin Tutkun, ilçe merkezini, çarsiyi canlandirmak için bu organizasyonu yapma karari aldiklarini belirtti.

Sahne performansi ile begeni toplayan sarkici Yesim Salkim, gazetecilere, bayramla beraber yeniden sahnelere döndüklerini ifade etti.

Salkim, iki kez yeni tip koronavürüs (Kovid-19) geçirdigini anlattigi salgin süreciyle ilgili sunlari söyledi:

"Ruh hastasi olmaya 5 dakika kala Allah'tan asilar bulundu. Herkes asilanmaya basladi. Tabi ki zor bir süreçti. özellikle müzisyenler için. Genel anlamda tüm dünyada zordu. Biraz da artik dikkatli yasayip biraz daha sosyal mesafeyi koruyarak bence bu günleri atlatacagimizi düsünüyorum. Zaten asilama son hiziyla devam ediyor. Kayiplar oldu. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Sagligina kavusanlara da Allah bir daha yasatmasin. Ben iki kere geçirdim. Bende antikor var."

Islam dünyasinin kurallari içerisinde hijyenin her zaman oldugunu kaydeden Salkim, "Sürekli bir varyant durumu var tabi. Umuyorum ki ekim, kasim gibi insallah çok farkli ilaçlarla ki ben Türk asisina daha çok güveniyorum. Onu hemen buradan söylemek istiyorum. Bu isi biran önce atlatalim ve normal bir grip haline dönsün." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA