(Özel)- Kartal'da Lüks Siteyi Kursun Yagmuruna Tuttular

Kartal’da lüks bir site yönetimi ile dükkan kiracilari arasinda tartismaya yasandi.Gece saatlerinde sitenin önüne araçla gelen süpheli sahislar siteye ait güvenlik kulübesine ve çevredeki dükkanlara tam 15 el ates açti. Yasanan o anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

(Özel)- Kartal'da Lüks Siteyi Kursun Yagmuruna Tuttular


Olay, geçtigimiz aylarda Kartal’da bulun lüks bir sitede gece saatlerinde meydana geldi. Iddiaya göre, site yönetimi ile site bünyesinde yer alan dükkan kiracilari arasinda tartisma çikti. Site yönetimi ise, dükkan kiracilari ile yasadigi problemi çözmek amaciyla bir grup sahisla anlasti. Süpheli sahislar tarafindan tehdit edilen dükkan kiracilari gri adim atmayinca saldirgan sahislar gece saatlerinde geldikleri araçla siteye ait güvenlik kulübesi basta olmak üzere çevredeki is yerlerini kursun yagmuruna tuttu. Yasanan saldiri ani ile kiracilarin tehdit edildigi o anlar saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Öte yandan konu yargiya tasinirken, saldirgan sahislarin yakalanmasi içinde çalisma baslatildi.

“Esnafi tehdit etmeye basladilar”

Yasanan olaya iliskin konusan site sakinlerinden Avukat Yanki Garan, “Burada siteye ait 4 tane dükkan var. Site yönetimi tarafindan verilen kararla bu dükkanlarin siteye açilan kapilari kapatilmak istendi. Dogal olarak dükkan kiracilari da önceden imzalanan sözlesmede projede böyle bir maddenin olmadigini belirterek karara karsi çikti. Nitekim tartisma büyüdü ve buraya gelen bazi kisiler esnafi tehdit etmeye basladi.

Yönetimin verdigi kararlara uyulmasi gerektigini söylediler. Dükkan kiracilari da sikayetçi olarak bu durumu yargiya tasidi” dedi.



Yönetim, tehdit eden kisiler ile anlasti iddiasi

Sözlerine devam eden Garan, “Bu olaylar sonrasi aradan yaklasik 3 ay geçiyor ve kursunlanma olayi yasaniyor. Sonrasinda bize söylenen geçtigimiz aylarda kiracilari tehdit eden kisiler ile dükkanlari kursunlayanlar ayni kisiler. Anlatilana göre, kursunlama olayina karisan kisilerle yönetim kiracilari vazgeçirmek üzere anlasmis. Yönetimden ödeme alamamislar. Gözdagi vermek için de dükkanlari kursunluyorlar. 15 el kursun atiliyor. Bu konu üzerine yönetime aylardir sorular soruyoruz fakat ne telefonlara çikiyorlar ne de bizi muhatap aliyorlar” diye konustu.

Kaynak: İHA