Malazgirt'te Bayramlasma Töreni Yapildi

Mus’un Malazgirt ilçesinde Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreni düzenlendi.

Malazgirt'te Bayramlasma Töreni Yapildi
Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parki içinde bulunan Millet Bahçesinde düzenlenen bayramlasma törenine Ilçe Kaymakami Yigit Yasar Demirer, Belediye Baskani Cengiz Altin, Konakkuran Belediye Baskani Abdurahman Ömeroglu, AK Parti Il Genel Meclis Üyesi ve Meclis Baskani Sait Yildirim, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Aydin Aydin, Ilçe Emniyet Müdürü Ilker Eski, Ilçe Milli Egitim Müdürü Vedat Kaya, siyasi parti baskanlari, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar çok sayida vatandas katildi.

Bayramlasma töreninde Malazgirt halkinin Kurban bayramini tebrik eden Kaymakam Yigit Yasar Demirer; birlik, beraberlik ve kardeslik mesajlari verdi.

Islam aleminin Kuban Bayrami’ni kutlayan Kaymakam Demirer, “Hepimizi kaynastiran, bütünlestiren, birlik ve beraberligimizin en güzel ifadesi olan bayramlar toplumsal huzurumuzun, sevgi, saygi ve kardeslik duygularinin pekistirilmesine katkida bulunmaktadir. Bu vesileyle Kurban Bayrami’nin tüm insanliga, ülkemize ve milletimize saglik, huzur, baris ve mutluluk getirmesini diler, tüm Islam aleminin ve özellikle degerli Malazgirtli hemsehrilerimin Kurban Bayrami’ni en kalbi duygularimla kutlarim” dedi.

Belediye Baskani Cengiz Altin ise, bayramlasma törenine katilan tüm konuklara tesekkür ederek ilçe halkinin bayramini tebrik etti.

Kaymakam Yigit Yasar Demirer, Belediye Baskani Cengiz Altin ve ilçe protokolü, Ilçe Emniyet Müdürlügü personeli ile polis noktalarinda nöbet tutan polis ve güvenlik korucularinin bayramlarini kutladilar. Malazgirt Devlet Hastanesini de ziyaret eden Kaymakam Demirer, Belediye Baskani Cengiz Altin ve ilçe protokolü, hastane personeli ve hastalarinin bayramlarini tebrik ettiler.

Son ziyaretlerini Ilçe Jandarma Komutanligi ve Özel Hareket Büro Amirligi yapan Kaymakam Yigit Yasar Demirer, Belediye Baskani Cengiz Altin ve ilçe protokolü, jandarma personeli ve Özel Hareket Büro Amirligi personelinin bayramlarini kutladilar.
Kaynak: İHA