Izmir'de Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandi

Izmir-Aydin otobaninda Metro Turizm’e ait yolcu otobüsü alev alev yanarken, o anlar cep telefonu görüntülerine yansidi.

Izmir'de Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandi
Olay, saat 18.00 siralarinda Izmir-Aydin otobaninda meydana geldi. Seyir halinde ilerleyen Metro Turizm’e ait yolcu otobüsü, Torbali sapaginda henüz belirlenemeyen bir nedenle bir anda yanmaya basladi.

Alevleri fark eden soför, otobüsü emniyet seridine çekti ve yolcular tahliye edildi. Alevler kisa sürede bütün otobüsü sararken, ilk müdahaleyi çevreden geçen araçlardaki vatandaslar yapti. Otobüs itfaiye ekiplerinin de müdahalesi sonucunda söndürülürken, araç kullanilamaz hale geldi. Yolcularin valizlerinin de yandigi ögrenildi. Alevlerin yükseldigi, etrafa dumanlarin yayildigi yanginda ölen ya da yaralanan olmazken, yangin çevredeki agaçlara da siçradi. Yanan agaçlar itfaiye ekipleri tarafindan söndürüldü. Büyük panige neden olan olay ani, saniye saniye cep telefonu ile görüntülendi.

Aliaga’da da araç yangini

Öte yandan dün 17.00 saatlerinde Aliaga ilçesi Bahçedere Mahallesi mevkiindeki Kuzey Ege Yolu Çandarli istikametinde 45 HC 1617 plakali otomobil de emniyeti seridinde yandi. O anlar da vatandaslarin cep telefonu kameralarina anbean yansidi.
Kaynak: İHA