Igdirli 'Minik Zehra' Tabletine Kavustu

Ilkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yaylalara giderek bir yandan ailesine yardim eden bir yandan da egitimini aksatmadan çalisan minik Zehra’nin tablet talebine Milli Egitim Bakanligi sessiz kalmadi.

Igdirli 'Minik Zehra' Tabletine Kavustu
Uzun süren kis mevsimi sonrasi havalarin isinmasiyla birlikte dogu illerinde bulunan besicilerde aylar süren zorlu yayla hayatina basladi.

Igdirli Zehra Salduz da bu zorlu yayla hayatinda hem ailesine yardim ediyor hem de egitimini aksatmamak için derslerine çalisiyor. Pandemi döneminde okullarin uzaktan egitim sistemine dönmesiyle birlikte tableti olmayan minik Zehra derslerinden geri kalinca çareyi Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk’a seslenmekte buldu. IHA araciligiyla sesini duyuran Zehra Salduz’un tablet talebine ise Milli Egitim Bakanligi sessiz kalmayarak kendisine tablet gönderdi.

"Tabletin bana verilmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum"

Milli Egitim Bakanligi tarafindan kendisine tabletin gönderilmesinden dolayi yasadigi mutlulugu anlatan Zehra Salduz, “Öncelikle tabletim geldigi için çok mutluyum. Buradan Ziya Selçuk hocamiza çok tesekkür ediyorum. Ve tabi emegi geçen herkese de çok tesekkür ediyorum. Milli Egitim Bakanimiz Ziya Selçuk hocamiz sayesinde Il Milli Egitim Müdürlügümüz araciligiyla tablet hocalarima oradan da aileme ve en sonunda da bana ulasti. Tabletimin sarji olmadigi için su anda güncellemesini yapamiyorum ama tabletimi sarja taktiktan sonra güncellemesini yapip daha sik derslerimi takip edecegim. Tekrar tabletin bana verilmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA