Bor Karbür Tesisi 29 Ekim'de Açilacak

Balikesir’in Bandirma ilçesinde düzenlenen bayramlasma törenine katilan AK Parti Balikesir Milletvekili Yavuz Subasi, Bandirma’ya çifte bayram müjdesi verdi.

Bor Karbür Tesisi 29 Ekim'de Açilacak
AK Parti Ilçe Teskilatinin bayramlasma programina katilan Balikesir Milletvekili Yavuz Subasi, Bandirma’daki yatirimlar hakkinda bakanlarla devamli görüstüklerini belirterek, “Bölge milletvekilleri olarak Bandirma’daki yatirimlarin takipçisiyiz. Tüm dünyayi etkisi altina alan pandemi süreci yatirimlari sekteye ugratti. Müsilaj konusunda çalismalar tüm hiziyla devam ediyor. Marmara Denizi çevresindeki tüm fabrikalar mercek altina alindi. Bandirma’ya yeni bir hastane kazandirmak amaciyla yapilan çalismalarimiz devam ediyor ” dedi.



Güç Laboratuvari için 2022 baharinda temel atilacak

Bandirma için çok önemli bir yatirim olan Güç Laboratuvari’nin Ömerli Mahallesi’nde yapilacagini belirten Subasi, “Bir süre Güç Laboratuvarlarinin Sakarya ya da Eskisehir’e kaydirilacagi yönünde dogru olmayan haberler çiksa da bu önemli yatirim mutlaka Bandirma’da yapilacak. 2022 yilinin bahar aylarinda Güç Laboratuvarinin temelini Bandirma’nin Ömerli Mahallesi’nde atacagiz. Yine önemli bir yatirim olan bor karbür tesisleri de 29 Ekim’de açilacak. Insaati devam eden Kültür Merkezinde firmalar yüzünden sikintilar yasadik. Firmalar aldiklari hakedisleri ne yazik ki baska yatirimlarina kaydirabiliyor. Ihaleler konusunda daha dikkatli olmak zorundayiz. Hak edisleri sadece hangi ihale için verildi ise o ihale kullanmalidirlar" diye konustu.

Kaynak: İHA