Bayram Ziyaretine Imzali Kitap Hediyesi

Egitimci yazar Nilüfer Zontul Aktas, geleneksel hale getirdigi ve kapiya astigi notla bayramlarda ziyaretine gelen çocuklara hem seker ikram ediyor hem de imzali kitabini hediye ediyor. Aktas, “Kendi gönül dünyamdan süzülen kitaplari bayram hediyesi olarak çocuklara sunmak onlari özel hissettirmek beni çok mutlu ediyor” dedi.

Bayram Ziyaretine Imzali Kitap Hediyesi
Malatya’nin Dogansehir ilçesine bagli Sürgü Mahallesinde yasayan egitimci yazar Nilüfer Zontul Aktas, çocuklara ve gençlere, bayram sevincinin yaninda okuma kültürünü de asiliyor. Gençler ve çocuklarla bayram sevinci üzerine sohbet ederken kayisi ikraminda bulunmayi da ihmal etmiyor. Egitim ve kültür aktarimi bayramlasma vaktinde de hos bir ikramla gençlerin ve çocuklarin kalbini kazaniyor.

“Çocuklar okumanin önemini bilsinler”

Geleneksel hale getirdigi uygulamadan çocuklarin memnun oldugunu ifade eden Aktas, "Geçen yillardan beri bizde gelenek haline geldi. Kendi gönül dünyamdan süzülen kitaplari bayram hediyesi olarak çocuklara sunmak onlari özel hissettirmek beni çok mutlu ediyor. Biz çocukken bizi özel hissettiren bir komsumuz vardi Ayse teyze. Herkesten farkli olarak bize mendil ve sakiz verirdi. Hiç unutamam. Çocuklar bizi kitaplarimizla hatirlasin. Okumanin önemini bilsinler. Yazarindan imzali olmasi da ayri bir hediye onlar için. Çocuklar için gençler için elimizden gelen her seyi yapacagiz. Onlar bizim gelecegimiz. Onlari ve onlarla birlikte olmayi çok seviyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA