Baskan Oguz Vatandaslarin Bayramini Kutladi

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, belediye tarafindan düzenlenen programda ilçe halkiyla bayramlasti. Oguz burada, çocuklara bayram harçligi vererek, onlarla sohbet etti.

Baskan Oguz Vatandaslarin Bayramini Kutladi
Kahramankazan Belediyesince Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma programi düzenlendi.

Milli Egemenlik Parki’ndaki programa, Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, Ilçe Kaymakami Engin Aksakal ve ilçe protokolüyle siyasi parti ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ile vatandaslar katildi.

Yapilan toplu bayramlasmanin ardindan, dualar edildi.

Çocuklara harçlik verdi

Baskan Oguz, bayramlasmanin ardindan, burada bulunan çocuklara bayram harçligi vererek, onlarla sohbet etti. Oguz daha sonra ise vatandaslarla hatira fotografi çektirdi. Oguz, yürüyerek geldigi ve programin bitiminde yine yürüyerek ayrildigi etkinlik alanina gelis ve gidisinde karsilastigi vatandaslarla da bayramlasarak, bir süre sohbet etti.

“Toplumsal birligimizi güçlü tutmaliyiz”

Baskan Oguz, bayramlarin sevgi, kardeslik ve hosgörü duygularinin pekistigi günler oldugunu belirterek, “Bayramlar toplumsal birligimizi saglayan degerlerin hatirlandigi, güzelliklerin ve iyiliklerin yogun olarak yasandigi, insanlar arasinda karsilikli sevgi ve sayginin gelistigi, dostluk ve kardeslik hislerinin güçlendigi günlerdir. Bütün bu degerleri barindiran dinimizin anlamli günlerinden biri olan Kurban Bayrami, özellikle yardimlasma ve paylasmayi da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birligimizi daha da güçlü tutmaliyiz. Bu anlamli ve özel günlerde, akraba ve komsularimizin yani sira kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayrami’ni ruhuna uygun yasamaliyiz. Kurban Bayrami’nin basta aziz sehitlerimizin degerli aileleri ve gazilerimiz ile tüm Islam âlemine, ülkemize, insanliga saglik ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemserilerimin bayramini en içten dileklerimle kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA