Balikesir Valisinden Bayram Ziyaretleri

Balikesir Valisi Hasan Sildak Kurban Bayrami dolayisiyla bir dizi ziyarette bulundu.

Balikesir Valisinden Bayram Ziyaretleri
Kurban Bayraminin birinci gününde Vali Sildak, bayramin birlik beraberlik ruhuna anlam katan ziyaretler gerçeklestirdi. Vali Hasan Sildak, esi Fatma Nur Sildak ile birlikte ziyaretlerine Balikesir Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi ile basladi.

Huzurevi sakinlerinin bayramini kutladi, onlarin hayir dualarini aldi. Bayramlarin buruk geçtigi yerlerden biri olan huzurevinde misafirlerinin yollarini gözleyen huzurevi sakinleri, ziyaretten duyduklari memnuniyeti ifade ettiler. Bayramda kendilerini yalniz birakmayan Vali Sildak’a tesekkür ettiler.

Bayram ziyaretlerine Balikesir Çocuk Evleri ile devam eden Sildak, burada kalan çocuklarla yakindan ilgilendi. Çocuklarin bayram sevincine ortak olan Sildak, onlarla sohbet ederek hediyeler verdi. Çocuklar vali amcalarinin ziyaretinden mutlu olduklarini dile getirdi.

Vali Hasan Sildak’in Balikesir Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Balikesir Çocuk Evleri ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Ahmet Çakar hazir bulundu.

Yogun bayramlasma programina devam eden Vali Sildak daha sonra Balikesir Sehitligini ziyaret etti. Burada sehit aileleri ile bir araya geldi, kabirleri basinda dualarla anilan sehitlerin aileleriyle bayramlasti. Vali Hasan Sildak programinin devaminda Pamukçu Yol Kontrol Noktasi ve Degirmen Bogazi Yol Kontrol Noktalarinda halkin huzuru, güvenligi için görevi basinda olan emniyet ve jandarma personelini ziyaret ederek bayramlarini kutladi. Vali Sildak Kurban Bayraminin birinci günündeki son programinda 112 Acil Çagri Merkezini ziyaret etti. Vatandasin huzuru ve sagligi için kesintisiz çalisan personelin bayramini kutladi. Özverili çalismalari için tesekkür etti.
Kaynak: İHA