AK Parti Sakarya Il Teskilati Bayramlasti

AK Parti Sakarya Il Baskanligi'nda video konferans araciligiyla parti içi bayramlasma toplantisi düzenlendi.

Partiden yapilan açiklamaya göre, toplantiya, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ali Ihsan Yavuz, Milletvekilleri Recep Uncuoglu, Çigdem Erdogan Atabek, Kenan Sofuoglu, Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Il Baskani Yunus Tever, belediye baskanlari, ilçe baskanlari ve partililer katildi.

Tever, hep birlikte bayrama erismenin huzur ve mutlulugu içerisinde olduklarini belirtti.

Artan vaka sayilarini göz önünde bulundurarak geleneksel bayramlasma programini video konferans sistemi üzerinden gerçeklestirmek istediklerini aktaran Tever, sunlari kaydetti:

"Tedbirli olmak, bu geçis sürecinde çok önemli ve her birimize bu konuda sorumluluk ve görevler düsüyor. AK Parti teskilatlari olarak sehrimizin her kösesinde temizlik, maske ve mesafe kurallarina uygun sekilde bayramlasma programlarimizi icra ediyoruz. Her ne kadar teskilatlarimizla bir araya gelemesek, yan yana olamasak da gönüllerimiz daima bir. Insallah önümüzdeki bayramlarda bu salgin musibetinden kurtulacak, geleneksel sekilde bayramlasma programlarimizi da gerçeklestirecegiz. Tüm teskilatimizin, vatandaslarimizin ve hemsehrilerimizin Kurban Bayrami'ni tebrik ediyor, bu bayramin bütün insanligin baris ve huzuruna vesile olmasini yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Toplantida, partililer birbirleriyle bayramlasti.

Kaynak: AA