Ahlat Belediyesinden Içme Suyu Açiklamasi

Bitlis’in Ahlat Belediyesi, içme sularinin kirli oldugu iddialarinin asilsiz oldugunu belirterek, içme sularinin Saglik Müdürlügü tarafindan düzenli olarak analiz edildigini ve herhangi bir olumsuz durumun söz konusu olmadigini bildirdi.

Ahlat Belediyesinden yapilan açiklamada, son günlerde ortaya atilan iftiralarin tamamen gerçek disi oldugu belirtilerek su ifadelere yer verildi:

"Bir süredir içme sularimiz hakkinda çikan olumsuz iftira ve görüsleri yakindan takip etmekteyiz. Her belediye de oldugu gibi Ahlat’imizda kullandigimiz sularda Saglik Müdürlügü tarafindan düzenli olarak analiz edilmekte olup analiz raporlari düzenli olarak Belediye Baskanligimiza gönderilmektedir. Simdiye kadar herhangi bir olumsuz rapor gelmemekte olup konu ile ilgili hastanemizle de görüsülmüstür. Belediyemize zarar vermek için atilan bu iftiralar tamamen gerçek disidir ve bu iftiralar ile ilgili hukuki süreç hukuk birimimiz tarafindan baslatilmistir. Her zaman oldugu gibi hepimizin sagligi bizler için ilk planda olup üzerimize düsen bütün görev ve sorumluluklar kati suretle yerine getirilmektedir. Gerçekle hiçbir alakasi olmayan bu söylemlere itibar etmemenizi ve sizler için görev ve sorumluluklarimizin bilincinde olup her daim hizmet aski ile yaninizda olacagimizdan süphe duymamanizi temenni eder saygilar sunar hayirli bayramlar dileriz" denildi.
Kaynak: İHA