Validen Görev Basindaki Personele Bayram Ziyareti

Erzincan Valisi Mehmet Makas, görev basindaki güvenlik güçlerinin ziyaret ederek, Kurban Bayramlarini kutladi.

Validen Görev Basindaki Personele Bayram Ziyareti
Vali Mehmet Makas, 3. Ordu Kurmay Baskani ve Garnizon Komutani Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun ve ilgili kurum müdürleri ile birlikte bir dizi bayram ziyaretlerinde bulundu.

Vali Mehmet Makas ve beraberindeki protokol üyeleri, ilk olarak 100. Yil Atatürk Huzurevi’ni ardindan Il Emniyet Müdürlügüne bagli Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Sube Müdürlüklerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarini tebrik ettiler.

Daha sonra beraberindeki protokol mensuplariyla birlikte Muharip Gaziler Dernegi Baskani Sabri Tas’i, ve sehit gönüllü köy koruyucusu Haci Kurban Akpinar’in ailesini ziyaret eden Vali Makas, ailelerin bayramlarini tebrik ederek, sehitler için dualar ettiler.

Ardindan Akyazi Polis Uygulama noktasina giden Vali Makas, burada görevi basindaki güvenlik güçleriyle bayramlasti. Uygulama noktasina giren araç sürücüleriyle de görüsen Vali Makas, araç sürücülerine hayirli yolculuklar dileyip, bayramlarini kutladi.

Daha sonra sirasiyla Il Jandarma Komutanligini, 112 Acil Çagri Merkezini ve Erzincan Belediyesi Itfaiye Müdürlügünü ziyaret eden Vali Mehmet Makas ve beraberindeki protokol mensuplari görevi basindaki personellerin bayramlarini kutladi.

Son olarak Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Makas burada hasta ziyaretinde bulunarak, hastalarin, yakinlarinin ve saglik çalisanlarimizin bayramlarini tebrik etti.
Kaynak: İHA