Mus'ta Bayramlasma Programi

MUS – Mus’ta, Kurban Bayrami münasebetiyle bayramlasma programi düzenlendi.

Mus'ta Bayramlasma Programi
Valilik tarafindan ögretmenevi bahçesinde düzenlenen halkla bayramlasma programina; Mus Valisi Ilker Gündüzöz, Garnizon Komutani Piyade Albay Serhat Ulucan, Belediye Baskani Feyat Asya, Vali Yardimcilari Muhammet Fatih Demirel ve Alay yazici, Il Jandarma Komutan Vekili Albay Ibrahim Yagiz, Il Emniyet Müdürü Ahmet Aribas, AK Parti Il Baskani Ibrahim Avci, Hasköy Belediye Baskani Hikmet Karayel, kamu kurum amirleri, askeri erkan, polis ve vatandaslar katildi.

Program çerçevesinde protokol, kamu kurum ve kurulus amirleri, personeller ve vatandaslarla bulustuklarini ifade eden Vali Gündüzöz, bir sonraki bayrami korona virüs gölgesinden uzakta geçirmeyi temenni ettiklerini söyledi.

Vali Gündüzöz, “Allah, bu memlekete hiçbir zaman musibet vermesin, keder yasatmasin. Bayramlari bayram gibi geçirmeyi Allah-u Teala nasip etsin. Aziz milletimize ve kiymetli Muslu kardeslerimize hayirli bayramlar diliyorum” dedi.

Bayramlasmanin ardindan Garnizon Sehitligine geçen Vali Gündüzöz ve beraberindekiler, dualar edip, sehit kabirlerine karanfil birakti.

Mus Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligina geçen protokolün personellerle bayramlasmasiyla program devam etti.
Kaynak: İHA