Marmaris'te Lunaparka Silahli Saldiri

Mugla’nin Marmaris ilçesindeki bir lunaparkta silahli saldiri olayi yasandi. Olayda kursunlarin hedefi olan lunapark çalisani bir kisi hastaneye kaldirilirken, silahi ile kaçan ve esgali belirlenen silahli saldirganin yakalanmasi için güvenlik güçleri çalisma baslatti. Olaydan sonra güvenlik gerekçesi ile lunapark bosaltilarak kapatildi.

Marmaris'te Lunaparka Silahli Saldiri
Olay saat 23:30 siralarinda meydana geldi. Gece silahi ile birlikte lunaparka gelen bir sahis insanlarin eglendigi sirada ates ederek lunapark çalisani sahsi ayaklarindan vurdu. Silah sesi üzerine panikleyen pek çok kisi etrafa kaçisarak canini kurtarmaya çalisti. Kisa sürede bölgeye gelen güvenlik güçleri olaydan sonra saldirganin Yalancibogaz tarafina dogru kaçtigini belirledi. Siyah tisört ve kot pantolonlu sag kolunda dövme olan saldirgan her yerde araniyor. Olayda yaralanan sahsin saglik durumunun iyi oldugu belirtildi.

Geçen hafta da silahli saldirida bulunulmustu

Silahli saldirinin oldugu lunaparkta 3 Temmuz gecesi de silahli saldiri olayi yasanmis ve bu saldirida 52 yasindaki lunapark isletmecisi U.K. yaralanmisti. Bu gece gerçeklestirilen saldirida farkli bir kisi yaralanirken saldirganin geçen haftaki olayi gerçeklestiren kisi mi yoksa bir baska kisi mi oldugu henüz bilinmiyor. Olayla ilgili güvenlik güçlerinin çalismalarinin devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA