Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün (KGM) yol durumu bültenine göre, Kurban Bayrami tatili nedeniyle 26 Temmuz 07.00'ye kadar KGM'nin sorumlulugundaki otoyollar ile 15 Temmuz Sehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçisler ücretsiz olacak.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Elvankent-Eskisehir kavsaklari 6-9. kilometrelerinde köprülü kavsak yapim çalismalari sebebiyle Eskisehir yönü trafige kapatilarak ulasim Elvankent istikametinden iki yönlü saglaniyor.

Denizli-Çardak yolunun 40-45. kilometrelerinde (Bozkurt-Çardak) üstyapi yenileme çalismalari dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

D.D.Y Çerkezköy-Kapikule Demiryolu Hatti'nin D-100 ayrimi-Alpullu yoluyla kesisimindeki yol yapim çalismasi nedeniyle ulasima servis yolundan kontrollü olarak ve tek seritten izin veriliyor.

Sinop-Samsun yolunun 64-68. kilometrelerinde yol yapim çalismalari sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü yapiliyor.

Iliç-Kemaliye-Arapgir yolunun 0-1. kilometrelerinde yol yapim çalismalari devam ettiginden sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kirikhan-Reyhanli yolunun 7-13. kilometrelerinde üstyapi yenileme çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü devam ediyor.

Giresun-Sebinkarahisar yolunun 15. kilometresinde Degirmendere-5 Köprüsü'nde yapilmakta olan köprü derzi yapim çalismasi dolayisiyla ulasim tek seritten ve kontrollü saglaniyor.

Siirt-Kurtalan yolunun 35-37. kilometrelerinde trafik isaretleme çalismalari sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü gerçeklestiriliyor.

Gürpinar-Baskale yolunun 62-68. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulasima kontrollü izin veriliyor.

Kaynak: AA