Eregli'de Ilçe Protokolü Bayramlasti

Zonguldak'in Eregli ilçesinde Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma programi yapildi.

Eregli Kaymakamligi ve Eregli Belediyesi tarafindan Inönü Parki'ndaki kafeteryada düzenlenen etkinlikte konusan Kaymakam Ismail Çorumluoglu, bayram nedeniyle ilçede yaralamali trafik kazalarinda artis yasandigina dikkati çekerek, sürücülerden trafik kurallarina uymalarini istedi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayilari az olmasina ragmen ilçede yogun bakim ve entübe sayilarinda ciddi artis oldugunu vurgulayan Çorumluoglu, sunlari söyledi:

"Bu demek oluyor ki bu bayramda biraz daha kurallara dikkat edecegiz. Bayram namazindan sonra insanlarimizin, 1 Temmuz'dan sonra sanki Kovid-19 ülkemizi terk etmis gibi sarildiklarini gördüm. Daha siki sarilmalar, ne yazik ki bayram sonrasi için bizi biraz daha kuskulandiriyor.

Esnafimizin ve vatandasimizin daha önceki sikintilari yasamamasi, eylülden itibaren okullarimizi daha rahat açabilmemiz için agustosu çok dikkatli geçirmemiz gerekiyor. Artik varyantlari takip edemez hale geldik. Isin en temeli, birbirimizle mesafeyi koruyacagiz ve asimizi olacagiz."

???????Salgin tedbirlerinin uygulandigi programda, ilçe protokolü bayramlasti.

Kaynak: AA