4 Saatte 150 Acemi Kasap Hastaneye Basvurdu

Gaziantep’te kurban kesimi esnasinda vücutlarinin çesitli bölgelerini yaralayan vatandaslar hastanelere akin etti. Sehitkamil Devlet Hastanesine 4 saat içerisinde 150 acemi kasabin tedavi için basvurmasi dikkat çekti.

4 Saatte 150 Acemi Kasap Hastaneye Basvurdu
Gaziantep’te kurban kesimi esnasinda vücudunun çesitli bölgelerini kesen acemi kasaplar hastanelerde yogunluk olusturdu. Sehitkamil Devlet Hastanesinin acil poliklinigine 4 saatte 150 acemi kasap tedavi için basvurdu. Bayram namazinin ardindan kurban kesimine baslayan kasaplar vücudunun çesitli bölgelerini keserek yaraladi. Parmak, kol ve bacaklarini kesen acemi kasaplar hastane yoluna koyuldu. Tedavi için Acil poliklinigine gelen vatandaslarin kesilen bölgelerine dikis atilirken Acil poliklinikte yer alan cerrahi müdahale odasi önünde hasta kuyrugu olustu.

Minik kasap elini kesti, bir kasap dananin altinda kaldi

Eti parçaladigi esnada parmagini kesen minik bir çocugun acil poliklinige basvurmasi dikkat çekerken Yavuzeli’nde bir çiftlikte dananin kesimi esnada dananin altinda kalarak bacagi kirilan bir vatandas da hemen ameliyata alindi.

Hastaneye basvuran vatandaslar acemilikten dolayi ellerini kestiklerini anlatirken vatandaslari kesim esnasinda dikkatli olmalari konusunda uyardi.
Kaynak: İHA