Türkeli Kaymakami Yilmaz Görevine Basladi

Van Vali Yardimciligi görevinde iken, Içisleri Bakanliginin 107. Dönem Kaymakamlik Kurasi ile Türkeli Ilçe Kaymakamligina atanan Mesut Ozan Yilmaz, ilçeye gelerek görevine basladi.

Türkeli Kaymakami Yilmaz Görevine Basladi
Türkeli Ilçe Kaymakami Mesut Ozan Yilmaz yaptigi açiklamada, Türkeli ilçesinin denizi ve dogal güzelligi ile Karadeniz’in sirin ilçelerinden birisi oldugunu söyledi.

Kaymakam Yilmaz, Türkeli ilçesinin turizm açisindan önü açik oldugunu, ilçenin tanitimina katki sunuldugunda ilçeye katmadeger saglayabilecegini ifade ederek, bu konuda da çalisma yürütebileceklerini sözlerine ekledi.

Kaymakam Yilmaz’in özgeçmisi:

7 Ocak 1993 tarihinde Van/Ercis’te dogdu. Ilk ve ortaögretimini Tenzile Ana Ilkögretim Okulunda, liseyi Hüseyin Celal Yardimci Agri Fen Lisesinde tamamladiktan sonra 2017 yilinda Istanbul Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümünden mezun oldu.

Van Yüzüncü Yil Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans egitimi devam etmekte. Ayni yil Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlari Kurumunda Uzman Yardimcisi olarak meslek hayatina basladi.

107. Dönem Van Kaymakam Adayi olarak mülki idare amirligi meslegine intisap etti.

Il merkez stajina müteakip sirasiyla, Banaz ve Köycegiz ilçelerinde refiklik stajini tamamladi. 10 Haziran 2019-08 Subat 2021 tarihleri arasinda vekaleten Domaniç Kaymakamligi ve Van Vali Yardimciligi görevlerinde bulundu. Içisleri Bakanliginin 23 Haziran 2021 tarihli olurlari ile Türkeli ilçesine atanan Yilmaz, bekardir.
Kaynak: İHA