Trabzon'da 137 Bin 520 Ögrenci Karne Aldi

2020-2021 egitim-ögretim yilinin sona ermesiyle birlikte Trabzon’da 137 bin 520 ögrenci karne aldi.

Trabzon'da 137 Bin 520 Ögrenci Karne Aldi
Vali Ismail Ustaoglu, 2020-2021 egitim-ögretim yilinin sona ermesi dolayisiyla Yesiltepe Ilkokulunda düzenlenen karne dagitim törenine katilarak ögrencilere karnelerini dagitti.

Il Milli Egitim Müdürü Hizir Aktas, okul yöneticileri, ögretmenler, veliler ve ögrencilerin katilimiyla gerçeklestirilen törende konusan Vali Ustaoglu, “Bizim için önemli olan ülkemizin milletimizin gelecegidir. Ülkemizi muasir medeniyetler seviyesine tasiyacak olan her açidan yetismis gençlerimizdir. Bu yüzden gelecegimizin teminati çocuklarimizin en güzel sekilde yetismeleri bizlerin en temel görevidir” dedi.

Vali Ustaoglu, ögrencilere karnelerini vererek onlara hitaben yaptigi konusmasinda, “Notlariniz zayif olabilir ama önemli olan ayni heyecanla ve ayni inançla çalismaya devam etmektir. Bu sekilde çalistiktan sonra asilamayacak hiçbir engel yoktur. Kendinize güvenin ve hayal kurun. Tatil sürecinizde bol bol dinlenin, tatilinizi verimli geçirin. Sizleri tebrik ediyorum, ailelerinizle birlikte güzel bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA