Sokullu Caddesi'nde Gece Baslayan Çalisma Sabah Bitirildi

Muratpasa Belediyesi, Anafartalar Caddesi’ni Vatan Bulvari’na baglayan Sokullu Caddesi’nde gece saatlerinde basladigi yenileme çalismalarini sabaha tamamladi. Gece çalismalara katilan Belediye Baskani Ümit Uysal, “Komsularimiza hayirli olsun” dedi.

Sokullu Caddesi'nde Gece Baslayan Çalisma Sabah Bitirildi


Muratpasa Belediyesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Mehmet Akif Ersoy Imam Hatip Lisesi, Tekelioglu Il Halk Kütüphanesi, Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu Il Müdürlügü’nün önünden geçen ve sehrin iki ana ulasim aksi Anafartalar Caddesi ve Vatan Bulvari’ni birbirine baglayan Sokullu Caddesi’ni bir gecede yeniledi.

Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, baglanti yolu olmasi nedeniyle son derece islek olan caddeyi aksam saatlerinde trafige kapatti. Baskan Uysal’in Nevsehir’in Haci Bektas ilçesi Belediye Baskani Arif Yoldas Altiok’la birlikte katildigi çalismalarda is makineleri ilk olarak eski asfalti tamamen kazidi. Caddenin eski asfalttan tamamen arindirilmasinin ardindan bir gecede sicak asfalt serimi yapildi ve sabah saatlerinde Sokullu Caddesi yeniden trafige açildi.

Baskan Uysal, hem caddenin gün içinde oldukça islek olmasi hem de asfaltin asiri sicaklardan zarar görmemesi için aksam çalismayi tercih ettiklerini belirterek, “Sokullu Caddesi’nde yenileme çalismasi komsularimiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA