Sehit Astsubay Birol Akin Unutulmadi

Malatya’nin Arguvan Ilçesi’nde Sehit Birol Akin Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret eden sehidin babasi Hasan Akin ve sehidin annesi Gülsüm Akin, gözyaslarini tutamadi.

Sehit Astsubay Birol Akin Unutulmadi
Okulu ziyaret eden sehidin ailesi, duygu dolu anlar yasadi. Sehit babasi Hasan Akin ile sehit annesi Gülsüm Akin göz yaslarina hakim olamadilar.

Sehit Birol Akin Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret eden sehidin ailesi, çesitli yarismalarda dereceye giren ögrencilere altin hediye ettiler.

Ziyaret ve çocuklari ödüllendirme programina, Ilçe kaymakami Gökhan Dolas, Ilçe Milli Egitim Müdürü Hasan Yay, Sube Müdürü Veysel Kursunlu, Ilçe Jandarma Komutani Ali Ayva ve Ilçe Emniyet Amiri Mehmet Yildirim da katildi.

Burada konusan ilçe Kaymakami Gökhan Dolas, sehitlik mertebesinin öneminden söz ederek, “Sehitlerimiz sayesinde bizler bu topraklarda bagimsiz ve serefle yasiyoruz. Allah bütün sehitlerimize rahmet eylesin ruhlari sad olsun. Allah bütün güvenlik güçlerimizi esirgesin. Sehit yakinlari bas tacimizdir. Devletimizin en kiymetli varliklari olarak gördügümüz aziz sehitlerimizin ailelerine Devletimizin tüm kapilari daima açiktir. Her zaman, her firsatta sehit aileleriyle birlikte olmaya devam ediyoruz. Sehitlerimizi rahmetiyle aniyoruz. Bu vesileyle sehitlerimizin anne babalarina, eslerine ve çocuklarina bir daha Allah’tan sabir diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA