Osmaniye'de Alt Yapi Yatirimlari

Osmaniye Belediyesince yapima baslanan yagmur suyu drenaj hatti çalismalari ile içme suyu ve kanalizasyon sorunlarini ortadan kaldiracak olan projenin ‘halkin katilimi’ toplantisi gerçeklestirildi.

Osmaniye'de Alt Yapi Yatirimlari
Osmaniye Belediyesi tarafindan yapimina baslanan yagmur suyu drenaj hatti çalismalari hizla devam ederken sehrin en büyük problemlerinden olan kanalizasyon ve içme suyu projelerinin ‘halkin katilimi’ istisare toplantisi Baskan Kadir Kara’nin katilimiyla yapildi. Türkiye’deki mültecilerden etkilenen bölgeleri kapsayan, Uluslararasi Imar ve Kalkinma Bankasi ve AB FRIT II fonu tarafindan finanse edilen projenin ‘halkin katilimi’ toplantisinda ana yürütücü kurulus olan Iller Bankasi uzmanlari tarafindan yapilan sunumla katilimcilara bilgiler verildi.

Osmaniye’nin alt yapisinin yaklasik 50 yillik gelecegini garanti altina alan projelerin hayirli olmasini dileyen Osmaniye Belediye Baskani Kadir Kara, “Projelerimizi ihale asamasi tamamlandiktan sonra vatandaslarimizin magduriyetlerini asgari seviyeye indirmeye gayret gösterecek ve hizli ve etkili çalisma ile planlanandan daha kisa sürede tamamlayacagiz. Allah’in izniyle Osmaniye’mizin içme suyu ve kanalizasyondan kaynaklanan temel alt yapi sorunlarini böylelikle ortadan kaldirmis olacagiz. Sehrimize kazandirdigimiz bu dev yatirimlar halkimiz, çocuklarimiz ve gençlerimizin çok daha saglikli, gelismis ve huzur içinde yasayabilecegi bir Osmaniye için yapiliyor. Projenin en basindan bu yana sehrimizin gelecegi için bu yatirimlari destekleyen cumhur ittifakinin kiymetli liderlerine, kentimizde cumhur ittifakini temsil eden siyasi parti milletvekillerine, MHP il baskanina, AK Parti il baskanina ve belediye meclisinde temsil edilen her siyasi partiden meclis üyesi arkadaslarimiza tesekkür etmeyi bir borç bilirim. Nüfusuyla ve fiziki yapisiyla hizla büyüyen sehrimizi daha ileriye tasimak için projeler üretmeye ve projelerimizi hayata geçirmeye devam edecegiz” diye konustu.

Belediye nikâh salonunda düzenlenen toplantiya Baskan Kadir Kara ile birlikte MHP Osmaniye Il Baskani Yusuf Çomu, MHP Merkez Ilçe Baskani Fatih Özdokur, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Devrim Murat Aksoy, OGC Baskani Israfil Avci, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, iller bankasi temsilcileri, mahalle muhtarlari ile vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA