Mentese Belediye Tiyatrosu Perdelerini Açti

Mentese Belediye Tiyatrosu perdelerini Bayir Mahallesi Cumhuriyet Parki’nda düzenlenen Püskül ve Keskül Kukla Tiyatrosu, Tüylü ve Havhav’in Maceralari adli müzikli tiyatro gösterilerine çocuklar yogun ilgi gösterdi. Çocuklarin yani sira ebeveynlerin de begeniyle izledigi tiyatro gösterilerinde çocuklar doyasiya eglendi.

Mentese Belediye Tiyatrosu Perdelerini Açti
Pandemi sürecinde sokaga çikma ve kisitlamalar çerçevesinde tiyatro etkinliklerini dijital platform üzerinden sürdüren Mentese Belediye Tiyatrosu, 1 Temmuz itibariyle baslayan normallesme süreci kapsaminda ilk yüz yüze tiyatro gösterisini Bayir Mahallesinde yapti. “Haydi Çocuklar Tiyatroya” adli etkinlikler kapsaminda Bayir Mahallesinde perdelerini açan tiyatro gösterisine çocuklar yogun ilgi gösterdi.

Gösteri öncesi konusan Mugla Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Cumhur Çoban, “Normallesme dönemine girdik. Eskiden oldugu gibi simdi de Bayir Mahallesi’nde sizlerle bulusmaya devam edecegiz. Mentese Belediye Baskanimiz Bahattin Gümüs’e bu güzel etkinligi için sizler adina tesekkür ediyorum.” dedi.

Pandemi sürecinde özellikle çocuklarin çok etkilendigini belirten Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, “Salgin sürecinde rutin belediyecilik hizmetlerimize devam ederken, kültür ve sanat faaliyetlerimizi yeni olusan yasam sekline göre yeniden sekillendirdik. Bu kapsamda Mentese Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerimizin sinirlarini genisleterek tüm faaliyetlerimizi dijital platforma tasidik. Tiyatro etkinliklerimizi de bu kapsamda dijital platform üzerinden yayinladik. 1 Temmuz itibariyle normallesme dönemine girmis bulunmaktayiz. Artik gösterilerimizi etkinliklerimizi açik havada yüz yüze yapabilecegiz. Perdelerimizi bugün Bayir Mahallesinde açtik. Püskül ile Keskül Kukla Tiyatrosu, Tüylü ve Havhav’in Maceralari adli müzikli çocuk tiyatromuz her hafta bir mahallede çocuklarla bulusacak. Amacimiz okullarin da tatile girmesiyle birlikte sizleri eglendirmek, anne babalarinizla birlikte güzel, eglenceli vakit geçirmenizi saglamak” dedi.

Müzikli çocuk tiyatrosu etkinligini ailesiyle birlikte izleyen Baskan Gümüs, çocuklarla birlikte hatira fotografi çekildi.
Kaynak: İHA