MASKI'den Ilyaslar Mahallesi'ne AAT Müjdesi

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, Kirkagaç ilçesi Ilyaslar Mahallesine kazandirilacak olan atiksu aritma tesisinin (AAT) müjdesini mahalle muhtari Faruk Yayla, mahalle muhtarlari ve vatandaslarla paylasti.

MASKI'den Ilyaslar Mahallesi'ne AAT Müjdesi
MASKI Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, Kirkagaç ilçesine bagli Ilyaslar Mahallesine atiksu aritma tesisi kazandiracaklarinin müjdesini verdi. Karakurt Mahallesinde bulunan atiksu aritma tesisinde mahalle muhtarlari ve vatandaslari agirlayan Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik’e Manisa Büyüksehir Belediye Meclis üyesi Ünal Kiykaç, MHP Kirkagaç Ilçe Baskani Halil Bogaz, Manisa Büyüksehir Belediyesi Kirkagaç Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Tahsin Arslan, da eslik etti. Ilyaslar Mahalle Muhtari Faruk Yayla’ya mahalleye yapilacak atiksu aritma tesisi projesinin tamamlandigini ve yakin zamanda da insa çalismalarinin baslayacaginin müjdesini veren Gökhan Çevik, Kirkagaç Belediyesi Kent Konseyi Baskanligina seçilen Ilyaslar Muhtari Faruk Yayla’yi tebrik ederek hediye takdim etti.

Ilyaslar Mahallesine yapilacak olan atiksu aritma tesisi müjdesinden dolayi mutlu oldugunu belirten Mahalle Muhtari Faruk Yayla, “Mahallemize yapilacak olan atiksu aritma tesisi bizim için önemli bir hizmet olacak. Sorunlarimiz var ve bu sorunlarin çözülecek olmasindan dolayi çok mutluyuz. Karakurt mahallesinde bulunan atiksu aritma tesisi de muhtesem bir tesis. Adeta içerisinde piknik yapabileceginiz kadar kokusu olmayan modern bir tesis yapilmis. Böylesine harika bir tesisin mahallemizde de yapilacak olmasi bizleri gururlandirdi" diye konustu.

Kaynak: İHA